Het eerste krantenartikel

Almachtig of voorkeur?
11 november, 2016
Het tweede krantenartikel
23 november, 2016
Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Wachtend op degene die me zou interviewen, keek ik af en toe uit het raam onze straat in. Belangstellend keek ik naar de persoon die op een racefiets in weer en wind de bocht om kwam fietsen, waarbij ik mezelf afvroeg wat iemand beweegt om met dit weer op een racefiets te gaan zitten. Ik was dan ook zeer verbaasd dat die persoon bij mij moest zijn en dat zij degene was die mijn verhaal in de krant (Op e Skille) zou moeten verwoorden. Na haar dure racefiets achter slot en grendel te hebben gezet, kon zij zich ontdoen van helm en fietspak. Onder het genot van een kopje koffie hebben we op een genoeglijke manier het gesprek kunnen voeren. Achteraf bleek dat dit gesprek voor haar het eerste interview was. Twee dagen nadien zijn er door haar collega een aantal foto’s van mij genomen. Helaas (of misschien maar goed ook) heb ik zowel verhaal als foto’s niet vooraf kunnen bekijken, want ik had dan her en der toch het e.e.a. anders gezegd en ik had al helemaal niet deze foto geplaatst. Maar al met al is het een redelijk artikel geworden.

Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

1 Comment

  1. Bernard Haaijer schreef:

    Zo hee, nooit gedacht nog iets van je te horen. Ik ga het boek bestellen en ben benieuwd. hartelijke Groet, Bernard Klazienaveen.