Het tweede krantenartikel

Het eerste krantenartikel
20 november, 2016
Een koude Kerst
29 november, 2016
Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

In het Sneeker Nieuwsblad is het interview dat ik heb gehad, door de journaliste goed verwoord. Het is altijd weer spannend hoe iemand je …verhaal interpreteert en wat voor gevoel iemand er bij heeft. Het valt uiteraard niet altijd mee om je in te leven in het leven van iemand anders. Iedereen heeft zo zijn eigen rugzak(je) te dragen en een ieder is bezig om zijn eigen leven op orde te krijgen of te houden. Als ik soms hoor wat sommige mensen allemaal moeten meemaken, valt mijn verhaal daarbij in het niet. Ondanks mijn tegenstrijdige gevoelens of het nou echt nodig is geweest om met mijn verleden naar buiten te treden, ben ik blij dat ik de schroom heb overwonnen. Ik gun alle kinderen een fijne, warme en normale opvoeding en kindertijd. De eerste jaren van je leven zijn bepalend voor de rest van de jaren die je mag beleven. Indoctrinatie en een streng gelovige opvoeding horen daar niet bij. Zoals ik al eerder heb aangegeven is dit de boodschap die ik met mijn boek heb willen geven.

Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Comments are closed.