De boekenwinkel

Herfst
23 oktober, 2016
Grappig? Of toch niet zo grappig?
3 november, 2016
Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Vanaf 26 oktober 2016 ligt er een aantal exemplaren van mijn boek in de winkel van Boekhandel van der Velde te Sneek. Er was nog enige twijfel onder welke categorie het moest vallen. Ik kreeg het voorstel om het op de tafel van de religieuze onderwerpen te leggen, maar dat vond ik geen goed plan. Gelovigen en mensen die het wel eens zijn met religie en de opvoeding daarin, zullen het niet eens zijn met het onderwerp van mijn boek en het ook niet gaan lezen. Daarom is besloten om het op de “Psychologietafel” te leggen. Dezelfde tafel als waar de boeken van Dick Swaab te bekijken zijn. Toch een hele eer dat mijn miniboekje naast de maxibestsellers van een bekende neuroloog mag liggen.

Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Comments are closed.