Wat de kat voor mij betekent!

Dikke pap en levenslang lijnen!
4 oktober, 2016
Muzieksmaak en -keuze
4 oktober, 2016
Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Katten! Prachtige dieren zijn het! Al op heel jonge leeftijd adoreerde ik de kat. Als ik me als kind eenzaam voelde begroef ik mijn gezicht in de warme vacht van Rekel, onze kat. Het zachte spinnen maakte me rustig en ik kon gebiologeerd raken van de prachtige ogen. Ik vroeg me altijd af wat zo’n dier dan dacht. “Een dier kan niet denken Yvonne, het heeft geen ziel”, zei mijn vader dan. “Mensen hebben een ziel en die gaat naar de hemel of de hel. Als een dier dood gaat, is er voor hen geen leven in het hiernamaals.” Aan de ene kant vond ik dat zielig, maar aan de andere kant leek me dat wel makkelijk. Gewoon lekker leven zoals je dat zelf wilde en je niet druk hoeven maken of hetgeen je deed goed of fout was. Maar goed, de kat is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Een dier dat zijn eigen weg gaat en je met zijn ondoorgrondelijke blik kan aankijken, waardoor je direct verliefd wordt op het eigenzinnige karakter. Voor de buren minder leuk wanneer ze bij het tuinieren denken een kluitje aarde in hun handen te hebben, maar het een stinkende kattendrol blijkt te zijn.

Volg en like mij
EMAIL
FACEBOOK
PINTEREST
Instagram

Comments are closed.